Om designogkunst.dk

Om Galleri H.
Kunst af Mette Hansgaard - siden præsenterer også håndlavet unik kunst, maleri, akvareller, skulpturer og i fremtiden designs.

Designogkunst.dk er kunst, maleri, akvarel, udstillinger, galleriudstillinger, kunstplakater.

Ønsker du udstillinger med kunsten i gallerier m.m. så kontakt mig gerne i god tid, da jeg kun udstiller helt dugfriske kunst i gallerier.
Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om mit hjertebarn, kunsten: Tlf. 42680900 mail: metteskunst@gmail.com


Kunst af Mette Hansgaard
Kunst af kunstneren Mette Hansgaard overrasker ofte med regnbuens pallette af fantasifulde figurative og surrealistiske detaljer. De kunstneriske inspirationer til kunsten opstår ofte i naturen. Træer og snørklede grene omsættes til fantasi. Inspirationer fra naturens vibrerende trækroner, og følelsen af skovens dufte danner kunstneriske indtryk, der kan mærkes i kroppen. Du kan mærke viden blæser, høre de knirkende lyde eller sanse den duftende skovbund, som giver følelsen af ro. Midt i dette opstår flow til inspirationsdannelsen, inden kunsten skabes. De mange sanseindtryk omsættes til fantasi. Nogengange kombineres det med hendes dansende flaminco dansere, Tango eller stemninger. Mettes kunstværker er derfor sjældent ens. Hun sætter en ære i at udvikle sin kunst i takt med den erfaringsrejse, som livet er.  Derfor er stor variation i den kunst Mette har lavet, siden hun begyndte sin kunstneriske vej for snart 30 år siden.
 
Fra ide til maleri og akvarel og skulptur
Paletten i atelieret er sjældent formørket.  Kunst i farver males i positive inspirations flow. 
Mettes kunst er i et bredt spektrum af farver og er følelser om livet og universets bølger.
Figurerne får deres eget liv i kunstværkerne, mens livets dansende bølger i havet væver et spind af dansende lyst til nye fortolkninger. Magiske eventyr toner frem i malerier og akvareller og kan være henvisninger til din oplevelse af eventyret.

Kunstnerens temaer varieres fra år til år. Malerier og akvareller udvikles i takt med livets udvikling og ubevidsthedens fortolkning af inspirations flow, som formes af en næsten meditativ energi, der giver kunstneren det flow, der skal til for at male unikke malerier og akvareller.
Kunstneren Mette Hansgaard blev som 13 året inspireret første gang efter en at have besøgt kunstneren Marc Chagall på museet i Nice. Efter besøget begyndte Mette at se ideer til tegninger og dyr for sig, som bare måtte tegnes. Akvarellen blev derfor et vigtigt virkemiddel for hendes kunst.  Senere gik hun over til maleri på lærred

Mvh
Mette

Design & host by JmNet.dk