Kunstudstillinger

25. juni til 26.august Odsherred udstilling - Kunstnergruppen Morild Åbent dagligt 11-16.


Kom til åbning i nyt atelier og galleri
Søndag den 3. september 2017. Rørholmsgade 6, kld. tv. 1352 Kbh. kl. 12-16

 

 

Ønsker du information om mette Hansgaard s kunst og om kommende udstillinger, vil jeg blive glad, hvis du vil tilmelde dig mit nyhedsbrev.
Det kommer ca. 2-4 gange om året. Skriv gerne til mig på metteskunst@gmail.com 

Husk at private personlige bestillinger udføres efter aftale. Seneste bestilling til et bryllup, hvor parret har været på Cuba og i Afrika.

Kunstudstillinger i Kunstforeninger
Kunstneren Mette Hansgaard udstiller fantasi og abstrakt surrealistiske kunstværker malet i medierne akvarel og malerier.
Værkerne er både inspireret fra naturen i bjergene, men også af danserinder og maskerader, som er blevet en tilbagevendende
inspirationskilde for kunstneren efter et besøg i Barcelona.

Mette Hansgaard kunst og udstillinger, akvarel - maleri -abstrakt - surrealistisk kunst
Kunstudstilling, Odense Kunstbygningen Filosoffen.

Om Mette Hansgaard og Galleri H´s kunst
Min kunst er skabt med hjertet, og det betyder meget for mig at give jer en oplevelse med mine kunstværker. Det betyder meget for mig, at udstille hos jer.
Derfor vil jeg altid forsøge at give jer den bedste oplevelse på jeres arbejdsplads.
Det min kunst kan give jer er skabe positive energi i jeres rum og lokaler.

Kunst på arbejdspladsen
Kunst på arbejdspladsen skaber debat og dialog mellem medarbejdere. Derfor giver det jer rum for at skabe kommunikation omkring en rummelig oplevelse, som giver variation i hverdagens trummerum.
Kunsten ses af flere på udstillinger i kunstforeninger. Derfor er det altid dejligt, når jeg får mulighed for at besøge virksomheder og vise min kunstsamling i jeres kunstforening.

Det, der er så skønt ved at udstille i jeres kunstforeninger er, at mine hjertebørn for lov at komme på arbejde, og skabe positive energi i jeres rum og lokaler. Det giver min kunst mulighed for at blive set på en ny måde og kunsten for lov at komme på arbejde, og skabe en rummelig sanseoplevelse på din arbejdsplads.

Temaer til kunstforeningen
I din kunstforening kan I ønske et tema til jeres kunstforening.
Jeg maler flere kunsttemaer, som jeg arbejder på.
Sommerudstillingerne i 2017 er med friske sommerblomster med fantasifulde henvisninger til bl.a. H.C. Andersens eventyr og med inspiration fra København. Da jeg også danser, er farvestrålende tango eller flaminco danserinder en stor inspirationskilde for mig. I vinteren  2016 har jeg arbejdet med en Arktis serie om klima og is. Derudover er det også blevet til landskabsmalerier med fantasifulde tvist. Et tema med truede dyr er det også blevet til for at sætte fokus på truede dyrearter.
Design & host by JmNet.dk